Maatwerk Buiten rolgordijnen

Heeft u last van de felheid en scherpte van de zon? Hangt de zon erg laag waardoor ze hinderlijk in uw ogen schijnt. Met een rolgordijn lost u dit eenvoudig op. Een rolgordijn beschermt u tegen de stralen van de zon en biedt privacy en beschutting. Daarnaast houdt een rolgordijn vaak ook de wind tegen. Met een rolgordijn creëert u dus eenvoudig een schaduwrijke en windstille plek.

 

Wat zijn de mogelijkheden van een rolgordijn?

Een rolgordijn is de perfecte oplossing wanneer u veel last heeft van het zonlicht of de wind en niet op zoek bent naar een permanente oplossing zoals een schutting. Shadowz beschikt over een grote collectie rolgordijnen van topkwaliteit (standaard en maatwerk). U kunt kiezen uit veel mogelijkheden. Zo kiest u zelf de grootte, het materiaal en de kleur. Een rolgordijn kunt u bevestigen aan uw bestaande pergola. Het is namelijk mogelijk om het rolgordijn zo te maken dat het perfect bij uw wavesail past. Verder is het ook mogelijk om het rolgordijn voor het raam te hangen. Met een flexframe verandert het rolgordijn namelijk in een zonnescherm. Het ophangen van een rolgordijn is eenvoudig. Dit doet u met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding.

Wanneer u op onderstaande link klikt komt u bij het assortiment standaard rolgordijnen:
https://www.islifestyle.nl/standaard-rolgordijnen/

 

Maatwerk rolgordijnen:

Heeft u een afwijkende maatvoering? Geen enkel probleem.
Wanneer u op onderstaande link klikt en uw maatvoering (BxH) aan ons doorgeeft, sturen wij u vrijblijvende een passende offerte voor uw maatwerk rolgordijn, degewenst incl. plaatsing.
Binnenkort word het ook mogelijk deze via ons maatwerk aanvraag formulier op te vragen.

Neem contact met ons op.

 

Maatwerk rolgordijn - ShadowzMaatwerk rolgordijn - Shadowz

Maatwerk rolgordijn - ShadowzMaatwerk rolgordijn - Shadowz

Maatwerk rolgordijn - Shadowz