Maatwerk schaduwdoeken


 

Klik op onderstaande afbeelding om vrijblijvend een maatwerk schaduwdoek of wavesails aan te vragen:

 Maatwerk schaduwdoek formulier - ISlifestyle

Een schaduwdoek is er voor bedoeld om zon tegen te houden zodat er een schaduwrijke plek ontstaat in bijvoorbeeld uw tuin of op het terras. Als u lekker in uw achtertuin wilt zitten, maar de zon is toch net iets te warm, dan is een schaduwdoek de perfecte oplossing. In Nederland wil het nog wel eens voorkomen dat er in de zomermaanden toch een regenbui voorbij komt. Als u in het bezit bent van een schaduwdoek van IsLifestyle.nl, dan kunt u gewoon buiten blijven zitten. Wij hebben namelijk waterdichte schaduwdoeken die de regen tegenhouden en zo kunt u heerlijk droog buiten zitten. Is het ene schaduwdoek net iets te groot en de andere weer net te klein, dan hebben wij een goede oplossing voor u. Een op maat gemaakt schaduwdoek die helemaal op maat is gemaakt zodat deze perfect in uw tuin past of aan uw woning. Naast de schaduwdoeken kunnen we ook wavesails en vaste doeken met zeilringen op maat maken en helemaal naar uw wens afleveren. Als u ervoor kiest om een schaduwdoek op maat te laten maken, dan heeft u een keuze diverse kleuren.

Schaduwdoek of wavesails op maat laten maken

Bij ISlifestyle.nl vindt u mooie schaduwdoeken, wavesails en pergola’s van een goede kwaliteit, deze zijn te verkrijgen in verschillende vormen, kleuren en maten. Zit de juiste maat er net niet tussen, of hebt een bepaalde afmeting nodig, dan kunt u deze altijd op maat laten maken. U kunt een keuze maken uit een schaduwdoek, wavesails of een vast zeil, u kunt kiezen uit diverse vormen, zoals een driehoek, vierkant of een rechthoek. Ook kunt u een andere vorm kiezen, dit kunt u doorgeven bij het aanvragen van de offerte. Hier kunt u ook precies aangeven welke afmeting het doek moet krijgen en of er nog bijzondere wensen zijn voor het schaduwdoek of de wavesails. U kunt ook een keuze maken uit verschillende accessoires die u er graag bij wilt ontvangen, bijvoorbeeld een bevestiging set, een paaldrager of een spanner haak.

Eenvoudig online bestellen

Een schaduwdoek op maat laten maken kan al heel eenvoudig bij ISlifstyle.nl, u kunt al uw wensen doorgeven en op basis daarvan sturen wij u een offerte met alle specificaties en de prijsopgave. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over een van onze producten of diensten, u kunt dan gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een op maat gemaakt schaduwdoek of wavesails.