Maatwerk schaduwdoeken

‘’Het belooft een overwegend zonnige dag te worden met aangenaam zomerse temperaturen.’’

 

Wie wordt er niet blij van zulke weerberichten? De zon is heerlijk! Met een schaduwdoek beleeft u nog meer plezier aan deze fijne zonnige dagen. Zo beschermen schaduwdoeken tegen de felheid en warmte van de zon en haar schadelijke UV-straling. Wordt u onaangenaam verrast door een zomers buitje? Met een waterdicht schaduwdoek valt uw borrel, feestje of diner niet in het water. Behalve functioneel is een schaduwdoek ook sfeervol. Met een schaduwdoek creëert u namelijk eenvoudig een gezellige, schaduwrijke plek. Zo geniet u comfortabel en in stijl!

Wat zijn de mogelijkheden van een maatwerk schaduwdoek?
Wanneer u kiest voor een maatwerk schaduwdoek is er veel mogelijk. De grootte, het materiaal, de wijze van bevestiging en de kleur. Een schaduwdoek kunt u plaatsen waar u wilt, in de tuin, het terras of bij het zwembad. Wilt u een waterdicht of een waterdoorlatend schaduwdoek? Wat uw keuze ook is, bij ISLifestyle is veel mogelijk.

‘’Wij zijn uitstekend geholpen met een schaduwdoek helemaal naar onze wens. Tijdens een kennismaking bij ons thuis werd er goed geluisterd naar onze wensen. Na het bespreken van de mogelijkheden en het opnemen van de maten ontvingen we een mooie 3D impressie met een duidelijke offerte. Een overzichtelijk traject van kennismaking tot uitvoering.

Nu genieten wij van een gezellige schaduwrijke plek.’’

Fam. Van Dijk

Wat kost een maatwerk schaduwdoek en hoe weet u wat u koopt?
Met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk. Wij luisteren naar uw wensen en bieden een oplossing die daarbij past. Hiervoor komen wij graag bij u langs.

Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D schets. Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw schaduwdoek wordt gemonteerd, waar eventuele palen staan en natuurlijk waar uw schaduwdoek schaduw creëert. De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

Bent u zich aan het oriënteren?
Dan is de maatwerkconfigurator iets voor u. De maatwerkconfigurator geeft, op basis van uw wensen, inzicht in de kosten.

Wij komen graag met u in contact.  Neem contact met ons op.

SCHADUWDOEK,WAVESAIL OF ROLGORDIJN OP MAAT LATEN MAKEN? DAT KAN!