Over ons

In 2007 startte Ivo Sanders het bedrijf ISLifestyle. Een bedrijf dat begon als webshop voor een veelheid van verschillende producten. De webshop van toen is ontwikkeld naar het Shadowz van nu. Shadowz is de specialist op het vlak van schaduw management. Behalve de webshop biedt Shadowz maatwerk oplossingen. Veel is mogelijk en alles begint met uw wensen.

In de schaduw
In de schaduw van zijn bedrijf Shadowz staat Ivo Sanders.

Ivo groeide op in een ondernemersfamilie. U weet wel, zo’n familie waar energie bruist en ideeën broeien. Met interesse voor techniek en design was Ivo al jong actief met zijn eerste bedrijf. Op eenentwintigjarige leeftijd verkocht Ivo verschillende producten voor de styling in en om huis. Daarnaast werkte Ivo destijds ook bij zijn vader Gerard in het bedrijf waar ze samen windschermen en parasols verkochten.

Inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Vader Gerard werkt nu in het bedrijf van Ivo. Shadowz is dus een echt familiebedrijf waarin vader en zoon elkaar aanvullen, versterken en met plezier samen werken. De heren zijn ambitieus en betrokken bij hun klanten. De lijntjes zijn kort en de communicatie is persoonlijk. Je spreekt gewoon met Ivo of met Gerard, zo simpel als dat. Gedreven door service en klantgerichtheid geven vader en zoon invulling aan de relatie met hun klant.

‘’Super bedrijf! De lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld. Er kwam meteen iemand langs die meedenkt in alle mogelijkheden en goed advies geeft over de diverse opties. Vervolgens volgt er snel een offerte en binnen 2 weken is de schaduwoplossing geplaatst!’’

Aan het einde van 2017 was het tijd voor een volgende stap. Het bedrijf groeide uit haar ‘doek’ waardoor Shadowz is verhuisd naar een groot bedrijfspand in Leende.

‘’Ik heb door Shadowz een pergola met wavesail op mijn dakterras laten plaatsen. Dat is heel goed bevallen! De mensen achter Shadowz zijn heel klantvriendelijk, de prijs-kwaliteitverhouding is top en ik ben heel erg blij met het eindresultaat!’’

Bij Shadowz krijgt u eerlijk en duidelijk advies. U wordt uitgebreid geïnformeerd over alle producten en de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een standaard- of maatwerk oplossing, hier wordt echt geluisterd naar uw wensen. Een afspraak is daarom altijd vrijblijvend. De situatie wordt besproken en binnen enkele dagen ontvangt u een voorstel met bijbehorend kostenoverzicht. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak. Van de eerste offerte tot aan het de laatste schroef bij de montage van uw schaduwdoek, 3D structuurdoek of wavesail doen vader en zoon wat ze beloven.

Dit is Shadowz. Het bedrijf waar Ivo en zijn vader trots op zijn!