Pergola’s/wavesails

Creëert u schaduw met een grote parasol, maar ergert u zich aan die vervelende paal in het midden? Vindt u het lastig om uw parasol steeds te moeten verplaatsen? Met een pergola zijn die ergernissen verleden tijd. Een pergola is niets anders dan een terrasoverkapping die dient als parasol maar dan zonder de beperkingen van een vervelende paal in het midden. Besluit u om toch in de zon te zitten? Dan opent u het wavesail doek. Zo creëert u met een pergola eenvoudig een lichte, sfeervolle en functionele plek zonder ergernis.

Wat zijn de mogelijkheden van een Pergola met Wavesail?
Wanneer u kiest voor een pergola is er veel mogelijk. Zo bepaalt u zelf de afmetingen waardoor u een klein of juist groot schaduwoppervlak creëert. Een pergola is een vrijstaande constructie maar het is ook mogelijk om de pergola deels aan de gevel te bevestigen. Het wavesail kunt u zelfs tussen twee gevels in spannen. Zo creëert u een patio.

U kunt zelf bepalen wanneer u in de schaduw, of juist in de zon wilt genieten. Dit doet u met het katrolsysteem waarmee u het wavesail makkelijk opent en sluit.

De pergola is ook leverbaar zonder het bijbehorende wavesail.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden:

  • Wilt u een waterdicht of waterdoorlatend wavesail?
  • Kiest u voor een constructie van hout, rvs of aluminium?
  • Gebruikt u de pergola als terras of misschien als carport?

Wij maken graag een afspraak met u.  Neem contact met ons op.

SCHADUWDOEK, WAVESAIL OF ROLGORDIJN OP MAAT LATEN MAKEN? DAT KAN!