Reinigen

Is uw schaduwdoek vuil?
Door de omgeving waarin een schaduwdoek of wavesail zich bevindt, kan het doek vuil worden. Het is daarom belangrijk om uw schaduwdoek of wavesail te reinigen. Door uw schaduwdoek of wavesail regelmatig te reinigen verlengt u de levensduur van het product.
Een waterdicht schaduwdoek kan NIET schoongespoten worden met een hogedrukreiniger.

Bij ISLifestyle kunt u uw schaduwdoek of wavesail professioneel laten reinigen.
Met een speciaal ontwikkeld reinigingsprogramma blijft de kwaliteit van uw schaduwdoek of wavesail behouden. Behalve het wassen van het schaduwdoek of wavesail wordt deze, naar wens, ook geïmpregneerd met een waterdichte coating. Hierdoor is uw doek weer 100% waterdicht.

Uw schaduwdoek of wavesail laten reinigen
U kunt kiezen uit verschillende reinigingsprogramma’s deze zijn geschikt voor de diverse formaten van de schaduwdoeken en wavesails. Het proces verloopt als volgt:

• U kiest het gewenste reinigingsprogramma. Wanneer u de bestelling plaatst ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling.
• U stuurt uw schaduwdoek of wavesail naar ons op. Vermeld hierbij uw adresgegevens.
• Wanneer wij uw schaduwdoek of wavesail hebben ontvangen starten wij met het reinigingsprogramma.
• U krijgt bericht van ons wanneer uw schaduwdoek of wavesail gereinigd is.
• U ontvangt van ons een Track & Trace code wanneer uw schaduwdoek of wavesail is verzonden. Zo kunt u de zending volgen.

Alle programma’s zijn inclusief verzendkosten voor het retourneren van uw gereinigde schaduwdoek of wavesail. De bestelling kunt u plaatsen in onze webshop.