Waterdicht

Jaren geleden werd er nog gebruik gemaakt van oude campingparasols die verkrijgbaar waren in allerlei kleuren en met verschillende printjes erop. Deze ziet u tegenwoordig bijna nergens meer en in plaats daarvoor zijn er stijlvolle parasols gekomen en schaduwdoeken. De schaduwdoeken hebben vooral in de laatste jaren een grote stap gemaakt en worden nu steeds meer verkocht en zijn een stuk populairder geworden. Een schaduwdoek is erg handig, het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, maar het is er vooral voor bedoeld om de zon tegen te houden zodat er een schaduwrijke plek ontstaat. Een schaduwdoek kan worden vast gemaakt aan het huis, maar deze kan ook prima midden in de tuin worden geplaatst doormiddel van beugels, palen en andere bevestigingsmaterialen. De waterdichte schaduwdoeken geven toch wat extra’s en zijn voor in een land als Nederland erg handig om te hebben. Deze doeken laten namelijk geen water door en zo kunt u toch buiten zitten terwijl het wat regent, zonder dat u helemaal nat wordt geregend. Bij ISlifestyle.nl vindt u de mooiste waterdichte schaduwdoeken van een goede kwaliteit, deze schaduwdoeken zijn eenvoudig te monteren aan uw huis of in de tuin.

Ruim aanbod aan waterdichte schaduwdoeken

In de webshop van ISlifestyle.nl vindt u verschillende waterdichte schaduwdoeken, ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren, vormen en maten. Zo kunt u een vierkant schaduwdoek eenvoudig online bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een driehoekig schaduwdoek of een rechthoekig waterdicht schaduwdoek. Het ligt er maar net aan wat in uw tuin past en wat u zelf mooi vindt, maar voor iedere tuin zit er wel een tussen. Een waterdicht schaduwdoek is niet alleen erg handig, het is ook stijlvol en het geeft wat extra’s aan de tuin of het terras. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn onder andere ivoor, taupe en grijs, de neutrale kleuren zorgen ervoor dat deze in iedere tuin past en dat de doeken niet zo snel verkleuren door de zon.

Eenvoudig online bestellen van schaduwdoeken en pergola’s

In ons ruime assortiment vindt u diverse schaduwdoeken en pergola’s die een mooie schaduwplek kunnen creëren in uw tuin of op het terras. U kunt er ook voor kiezen om een schaduwdoek op maat te laten maken, zo past deze perfect op de plek waar u het schaduwdoek graag wilt hebben. U kunt eenvoudig online een schaduwdoek, pergola of wavesails bestellen en deze veilig betalen doormiddel van iDeal, PayPal, Visa, Maestro en meer, ook kunt u ervoor kiezen om het achteraf te betalen met AfterPay. Heeft u vragen over een van onze producten, over onze montage dienst of de op maat maak service, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.