Waterdoorlatend

Waterdoorlatend schaduwdoek kopen | ISlifestyle.nl

Schaduwdoeken zijn in de laatste jaren erg populair geworden, deze doeken vervangen de oude parasols die vaak in de weg staan op een terras of in de achtertuin. Een schaduwdoek neemt bijna geen ruimte in beslag en het zal u niet in de weg staan. Het heeft dezelfde werking als een parasol, alleen kan een schaduwdoek beter zijn werk doen door het ruime oppervlak wat deze heeft. Wilt u in de zomermaanden achter het huis zitten, maar is het in de zon toch net te warm, dan kunt u ervoor kiezen om een schaduwdoek te plaatsen. Doormiddel van het doek ontstaat er een schaduwrijke plek waar u heerlijk uit de zon kunt zitten.

Er zijn verschillende soorten schaduwdoeken te verkrijgen, zo ook de waterdoorlatende schaduwdoeken. Door de kleine gaatjes die in het doek zitten wordt de temperatuur eronder verlaagt en is het er niet te warm. Een waterdoorlatend schaduwdoek voorkomt ook dat er water op het doek blijft liggen waardoor het doek niet kan beschadigen, ook kan het doek beter tegen harde wind dan een waterdicht schaduwdoek.

Ruim aanbod aan waterdoorlatende schaduwdoeken

In de webshop van ISlifestyle.nl vindt u diverse waterdoorlatende schaduwdoeken, deze zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. U kunt een schaduwdoek aan uw woning maken, maar deze kan ook midden in de tuin of op het terras staan doormiddel van palen. U kunt kiezen voor een driehoekig schaduwdoek, een vierkante of een rechthoekige. Ook kunt u kiezen voor een maatwerk schaduwdoek, hierbij kunt u zelf de maten en vormen bepalen. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn vooral te verkrijgen in neutrale kleuren, zo hebben we onder andere grijze, zandkleurige en witte schaduwdoeken.

Zelf bevestigen of een schaduwdoek laten monteren

Als u een keuze heeft kunnen maken uit ons ruime assortiment aan schaduwdoeken, wavesails en pergola’s, dan kunt u deze eenvoudig zelf bevestigen aan uw woning. Ook kunt u deze doormiddel van palen op een open stuk plaatsen waar u graag schaduw wilt creëren. Doormiddel van onze bevestigingsmaterialen van een goede kwaliteit kunt u de doeken zelf monteren. U kunt ook gebruik maken van onze plaatsing en montage service, dan zorgen wij ervoor dat uw schaduwdoek, wavesails of pergola goed wordt gemonteerd. Heeft u vragen over een van onze producten of over onze service, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een goed schaduwdoek of naar een van onze andere zonneweringsdoeken.