Webshop

Schaduwdoeken en wavesails kopen bij ISLifestyle

De tijd van de felgekleurde parasols ligt achter ons en er zijn tegenwoordig nieuwe zonneweringssystemen die ons in de schaduw houden. In de laatste jaren is de populariteit van schaduwdoeken en wavesails steeds meer gestegen en zijn deze vaker te zien in tuinen en op terrassen. Een schaduwdoek zorgt ervoor dat er een schaduwrijke plek ontstaat waar u heerlijk uit de zon kunt zitten. U heeft nu geen last meer van een parasolpaal die midden in de tuin staat of midden op het terras, een schaduwdoek of wavesails zit u nooit in de weg. Door middel van palen kan deze midden in de tuin worden gemonteerd, ook kan deze aan uw woning worden bevestigd om zo een extra overkapping te creëren.

Bij ISLifestyle vindt u deze handige schaduwdoeken en wavesails, ook kunt u een keuze maken uit diverse andere doeken voor extra terrasoverkappingen. Al deze schaduwdoeken en andere zonweringdoeken zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. Deze handige artikelen worden voornamelijk gebruikt om een heerlijke schaduwplek te creëren, als u kiest voor een waterdicht schaduwdoek dan kunt u tijdens een bui ook gerust buiten blijven zitten.

Ruim assortiment aan schaduwdoeken, wavesails en pergola’s

Op zoek naar een schaduwdoek dat lang meegaat? Dan bent u bij ISLifestyle aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende doeken die de zon tegenhouden waardoor er een schaduwplek ontstaat. Zo hebben we schaduwdoeken, wavesails, pergola’s en verschillende bevestigingsmaterialen om deze doeken mee te kunnen plaatsen in uw tuin, op het terras of op een andere plek. Door een terrasoverkapping doek op te hangen creëert u schaduw in uw tuin. Als de temperaturen tijdens de zomer erg oplopen kan het aangenaam zijn om even in de schaduw te vertoeven. Er zijn diverse schaduwdoeken en wavesails te verkrijgen, zo hebben we waterdoorlatende doeken, maar ook waterdichte doeken die het water tegenhouden. De schaduwdoeken en wavesails die u in ons assortiment vindt zijn bestand tegen veel weersomstandigheden en gaan dan ook lang mee.

Het plaatsen van een terrasoverkapping

Heeft u het juiste terrasoverkapping doek gevonden of heeft u gekozen voor een wavesail, dan kunt u deze eenvoudig zelf monteren door middel van de bevestigingsmaterialen die u erbij kunt bestellen. Bent u nou niet helemaal zeker van uw technische kunsten, dan kunnen wij dit ook voor u doen. Wij verzorgen de volledige plaatsing van uw schaduwdoek of wavesail, ook kunnen wij de mogelijkheden met u doornemen om zo de beste plek uit te kiezen. Heeft u andere vragen over een van onze producten of over onze montagedienst, dan kunt altijd contact met ons opnemen. Bekijk snel ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online de mooiste schaduwdoeken, wavesails en pergola’s met een standaard afmeting of op maat gemaakt.